Formen är god och siktet inställt på nytt rekord!

Efter en tung start på säsongen så kom jag in ordentligt i mitt träningsprogram och avslutade vårsäsongen med att springa 10 000m bana på Stockholm Stadion på Långlöparnas Kväll. Jag chockerade mig själv genom att springa i mål på 37.07 vilket är den snabbaste mil jag någonsin sprungit, och det med 50 sekunders marginal!

Efter detta tog jag ett två veckor långt uppehåll från träningen då jag var på en härlig MC-semester i Polen,Tyskland,Frankrike, Belgien och Holland med min bror.

Väl tillbaka så hade jag lite svårt att komma in i rutinerna igen och träningen i juli blev lite sporadisk. Till slut kom jag in i rutinerna igen och sedan dess har formen varit på uppgång igen.

Sista formbeskedet kom på terräng-km i lördags (17/9) där jag krossade förra årets tid med 1:44. Nu håller jag tummarna för att jag håller mig hel och frisk fram till Hässelbyloppet 9:e oktober, för då är det dags att sätta nytt pers på 10 km landsväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *