IVSM Borås 3-5 februari

Inför IVSM så började foten kännas bättre och jag vågade mig på att jogga 6 resp. 8 km tävlingsveckan.
Foten kändes lite stel och klen men ingen smärta så jag vågade starta på 1500m på lördagen.

När starten väl gått så kändes det kontrollerat och bra de första 4 varven. Sedan började lårmusklerna att protestera men jag försökte pressa på och tappade aldrig farten helt.
Sluttiden blev 4:46.08 vilket jag ser som godkänt då jag varit skadad. Målet från början var att gå under 4:40.

På söndagen ställde jag upp på 800m vilket inte gick lika bra. Bristen på kvalitetsträning och ovanan vid att tävla medeldistans gjorde att jag var redigt stel och seg i musklerna redan innan start och benen började stumna alldeles för tidigt för att jag skulle få till en bra tid. I mål blev det 2:17.78.

Men jag hade kul och det är alltid spännande att få uppleva hur det är att springa med mängder av mjölksyra i kroppen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *