Imorgon är det dags!

13.03 imorgon så drar jag och resten av  startgrupp 2 ut på 21 098 m.

Uppladdningen inför varvet har varit bra med stigande formkurva och nya pers på halvmaraton och 5000m bana. Jag tyvärr börjat känna av min vänstra vad som ömmar lite på morgonen samt i början av träningspass. När jag väl blivit varm har det släppt och jag hoppas det blir så även imorgon. Jag måste gå till min massageterapeut efter loppet och se om hon kan räta ut vad det nu är som spökar.

Inför själva loppet har jag ett ganska aggressivt mål i.o.m. att det gick så bra på ATEA halvmaraton i Västerås. Helst vill jag komma ner på 3:50 i snitt så jag kommer gå ut ganska hårt. Förhoppningsvis är jag klok nog att paca mig själv i de tyngre backarna och gå på lite fortare ute på de flackare delarna.

Sedan har vi värmen som kommer bli intressant då jag inte gjort ett enda lopp/hårt pass i någon nämnvärd temperatur och jag brukar generellt prestera bättre i svala förhållanden.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *